До сега, на располагање 8 јазици:

Bulgaria
Translated by Miroslav Yovchev.
 
Deutsch
Übersetzung von Janine, Pegase, Johannes.
 
English
Translated by myself with Tom Lambert's help.
 
Español
Traducido por Jesús Zamora y Iván Márquez Larios.
 
Français
Langue originale.
 
Italiano
Tradotto da Christian M.
 
Македонски
Преведено од страна на Димче Грозданоски
 
Nederlands
Walter, Harry & Roan
 

Види исто така: Преведување

 Јули 2020 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –