Тука сте: Старт » Контакт » Преведување

Вашата помош е добредојдена ако можете да одвоите време за:

преведување на HAPedit
HAPedit веќе е преведен на неколку јазици, но ако сакате да го преведете на јазик на кој сеуште не е преведен, тоа може да го направите.
Ако сакате контактирајте и јас ќе ви пратам инструкции како тоа да го направите.
 
преведување на овој web сајт
На ист начин функционира и web сајтот. Дизајниран е да подржи повеќе јазици и ако сакате може да извршите негов превод на јазик на кој до сега не е преведен!
Процесот на преведување е следниов: јас ви испраќам одредени датотеки заедно со инструкции како да извршите превод, вие ги преведувате и ми ги враќате преведени.
 
управување со HAPedit билтен (newsletter)
Може да станете "официјален амбасадор" на HAPedit преведен на вашиот јазик, управувајќи со HAPedit билтенот.
Ќе добиете email пред другите претплатници; на тој начин ќе имате време да го преведете билтенот и да дадете свои коментари пред истиот да биде дистрибуиран до претплатниците; (а тоа е моментот кога нова верзија на HAPedit ќе биде готова за download за јавноста).
ЗАБЕЛЕШКА: вашите претплатници ќе можат да направат download на некои бета верзии.
 

Секако сета оваа работа вие ја вршите без никаков надоместок, HAPedit е freeware!

Некои корисници на HAPedit веќе направија превод.
Вие сте добредојдени да помогнете при преведувањето на HAPedit:
ЈазикHAPeditWeb Јазик
1.ФранцускиОригинален јазик
2.Англиски-USЗавршено!Завршено!
3.ШпанскиЗавршено!93%Стопирано
4.ГерманскиЗавршено!83%Стопирано
5.ПортугалскиЗавршено!5%Стопирано
6.ИталјанскиЗавршено!Завршено!
7.ХоландскиЗавршено!65%Активно
8.Традиционален кинески Завршено!--
9.Норвешки44%Активно--
10.Кинески Завршено!--
11.ПолскиЗавршено!--
12.Унгарски58%Активно--
13.Англиски-UKЗавршено!--
14.Дански58%Активно--
15.Чешки75%Активно--
16.Шведски93%Активно--
17.Турски37%Активно--
18.БугарскиЗавршено!69%Активно
19.Есперанто68%Стопирано--
20.Индонезиски7%Стопирано--
21.Румунски95%Активно--
22.Валенциски (бета)Завршено!--
23.Македонски (бета) Завршено!75%Стопирано
24.Малајски27%Активно--
25.Руски (бета)Завршено!--
26.Јапонски20%Стопирано--
27.Словачки7%Стопирано--
28.Албански40%Активно--
29.Либиски3%Стопирано--
30.Каталонски7%Стопирано--
31.Arabic Algerian7%Стопирано--
32.Farsi5%Активно--
33.Slovenian29%Стопирано--
34.Finnish14%Стопирано--
35.Arabic Tunisian61%Активно--
Ажурирано: 19 Фебруари 2008
 
Legend Missing a translator for updates.
• "бета" The Language is published with beta releases to be validate.

За контакт со мене: Прати EMail.
Погледни, имам убави знаменциња:   :)

Види исто така: Користење на логото, Линк до вашиот сајт

 Април 2021 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –