Тука сте: Старт » Најчесто поставувани прашања » Потребно е

o Минималната конфигурација за инсталација на HAPedit е:

 • 32 битен windows оперативен систем:
  Vista, XP, 2000, NT4, WinMe, win98, win95 и можеби win3.1x.
 • Помалку од 3 MB на вашиот хард диск за инсталација и нешто повеќе од 5 MB за извршната верзија.
 • Минимум 32 MB RAM.
 • Резолуција на вашиот екран од 800x600 на 15'' монитор.
 • CPU од 100 MHz.

o Но мислам дека подобро ќе работите со:

 • NT4 или 2000 OS. (Јас користам 2000)
 • Disk access на 100 MB/s.
 • 128 MB RMAM.
 • Екранска резолуција од 1024x728 на 17'' монитор.
 • CPU > 200 MHz.

! Но внимавајте, во било кој случај потребно ви е добо познавање на html...

 Април 2021 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –