Тука сте: Старт » Најчесто поставувани прашања » Додатоци » Други информации
 
  • До верзијата 2.3, HAPedit беше развивано со Delphi4 под NT4 (SP3).
    После верзијата 2.4, HAPedit се развива со Delphi5 под win2000 (SP2).
  • Се надевам дека оваа алатка ќе ви помогне во вашата работа како што мене ми помогна :)

  • Благодарност до free, мојот провајдер.
    Слободно хостирање со 100 MB и подршка за php 4.4.3-dev/Linux.

  •  
  • Честитки до Borland/Inprise кои го креираа Delphi.
 Мај 2020 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –