Тука сте: Старт » Најчесто поставувани прашања » Додатоци » Познати проблеми

Познати проблеми се:

 • Проблем со "Alt+Tab".
  Не разбирам што се случува!!!
  Решен проблем во верзија 3.1

 •  
 • Дрвото на развојни јазици не прикажува ништо доколку има дефинирано само една секција во .lng датотеката.
  Решението е да се креираат неколку секции за да има повеќе јазли (па макар секциите биле и празни)

 •  
 • Проблем со печатењето на документите. Долгите редови се скратени !

 •  
 • HAPedit нема документација, освен овој сајт (и страните кои можат да се симнат).

Види исто така: Известувања за грешки

 Мај 2020 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –