Добредојдовте. На овој сајт, ќе најдете информации за freeware HAPedit. (Верзија 3.1)

HAPedit е акроним за Html Asp Php editor; win32 текст едитор за оние кои развиваат динамички web страни.

Неговите главни карактеристики се: истакнување на синтаксата за html/php, html/asp, html, JavaScript, CSS и SQL; преглед на страните во пребарувач; менаџирање со проекти; "компајлирање" на php код; уредување на html тагови; комплетирање на кодот; прегледување на слики; SQL конзола; FTP менаџер; Code Explorer и многу други работи.

(Овој софтвер е freeware)

HAPedit Preview
зголемена слика

Корисниците посебно се задоволни од: лесната и брза инсталација (Unzip&Run), брзото подигање, стабилноста, манипулацијата со заградите, интегрираниот php help (.chm формат; се врши download посебно), функции за пребарување низ повеќе датотеки, статистика за страната (рендерирана големина, слики, линкови, итн), freeware...

o За генерален вовед во врска со HAPedit, види:
 
Html: уредување на html тагови, вметнување на слики, ...
Asp: потенцирање на синтакса, ...
Php: компајлирање на php кодот, ...
 
o За подетална презентација, види:
 
Уредувач: екстракција на кодот, својства на кодот, ...
Друго!: менаџирање со проекти, урнеци, алатки, SQL конзола, ....
Опис на Add-Ons: интегрирани алатки (FTP менаџер, Архивер, ...).
Слики од екрани: презентација преку слики на екрани од HAPedit.

зголемена слика

Види исто така: Download

 Септември 2021 Powered by php на почеток од страната 
Мапа на сајтот | Избор на јазик | Контакт
– Верзија 3.09.2009 –